חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט חצילים בשמן זית

כמות: 4 מנות

החומרים:

2 חצילים קלופים וחתוכים לרבעים

2 כפות מיץ לימון (30 גרם)

1/3 כוס שמן זית (80 גרם)

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

½ 1 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את החצילים במגש הורומה.
  2. יוצקים מים לקעת התרמומיקס., מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.מניחים את החצילים בקערה בצד.
  3. מרוקנים את קערת התרמומיקס ומייבשים.
  4. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וטוחנים 10 שניות/מהירות 5.
  5. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

מתכונים נוספים