החומרים:
2 חצילים קלופים וחתוכים לרבעים
2 כפות מיץ לימון (30 גרם)
1/3 כוס שמן זית (80 גרם)
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
½ 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מניחים את החצילים במגש הורומה.
- יוצקים מים לקעת התרמומיקס., מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.מניחים את החצילים בקערה בצד.
- מרוקנים את קערת התרמומיקס ומייבשים.
- מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וטוחנים 10 שניות/מהירות 5.
- מעבירים לכלי הגשה ומגישים.