החומרים:
2 חצילים קלופים וחתוכים לרבעים
4 פלפלים אדומים
2 שיני שום קלופות
1/3 כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
½ 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מניחים את הפלפלים במגש התחתון של הורומה ואת החצילים במגש העליון.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס. מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים את הירקות 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- בסוף האידוי מניחים את החצילים בצד ומקלפים את הפלפלים. מרוקנים את קערת התרמומיקס ומייבשים.
- מכניסים את השום לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מכניסים 2 פלפלים לקערת התרמומיקס עם השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מניחים בקערה בצד.
- מכניסים את כל שאר החומרים וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
- מערבבים את כל החומרים 5 שניות/ מהירות 3. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.