חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט פירות בסגנון תאילנדי

כמות: 4-5 מנות

החומרים:

1 כוס + 2 ליטר מים לבישול הטפיוקה

1 כוס סוכר

1 כוס פניני טפיוקה קטנים

2 כוסות קרח

1 פחית חלב קוקוס

4 כוסות של פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס 1 כוס מים, מוסיפים את הסוכר ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מעבירים לכלי אטום ומצננים לחלוטין את הסירופ במקרר.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הטפיוקה ושני ליטרים מים ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3 עד שהפנינים הופכות שקופות. בסיום הבישול, שוטפים היטב את הטפיוקה במים קרים בתוך מסננת דקה ושומרים בצד עד לשימוש.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הקרח וטוחנים 8 שניות/ מהירות 7.
  4. מוציאים את הסירופ הקר מהמקרר. יוצקים את הסירופ לקערת ערבוב, מוסיפים את החלב קוקוס ומערבבים.
  5. מניחים בקערות הגשה אישיות כף קרח גרוס, 3 כפות פירות חתוכים, 3 כפות פניני טפיוקה, מכסים בחלב קוקוס ממותק ומגישים קר.

FEINTIP

הקינוח הנו פרווה, מתאים לטבעונים ואינו מכיל גלוטן– קינוח פשוט מושלם.
מומלץ לשלב אננס טרי וג’ינג’ר מסוכר.

מתכונים נוספים