החומרים:
4 קישואים שטופים וחתוכים לטבעות של 1 ס"מ
1 כפית מלח
1 כף + 2 כפות שמן זית
1 ליטר מים לאידוי
2 בצלים סגולים קלופים וחתוכים לרבעים
2 ביצים קשות קלופות
1 כף רוטב סויה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מתבלים בקערת ערבוב את טבעות הקישואים במלח ובכף אחת של שמן זית.
- יוצקים לקערת התרמומיקס ליטר מים, מניחים את טבעות הקישואים המתובלות בשתי קומות כלי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- בתום האידוי מניחים בצד את כלי הורומה עם הקישואים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס.
- מכניסים לקערת התרמומיקס רבעי בצלים סגולים וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה, ללא פקק המידה השקוף.
- מוסיפים לקערת התרמומיקס קישואים מאודים, ביצים קשות, רוטב סויה ופלפל שחור גרוס וקוצצים פונקציית טורבו/ 2 שניות/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.
- מצננים לטמפרטורת חדר ושומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.