החומרים:
10 גרם (1 כף) זרעי פשתן
עלים משני ענפי רוזמרין
70 גרם (1/3 כוס) סוכר דמררה
45 גרם (¼ כוס) סוכר לבן
60 גרם (¼ כוס) חלב שקדים
130 גרם (½ כוס) שמן קוקוס בטמפרטורת חדר
2 כפיות מחית וניל
190 גרם ( 1/3 1 כוסות) קמח לבן
½ כפית מלח
½ כפית סודה לשתייה
85 גרם (½ כוס) נטיפי שוקולד מריר פרווה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס זרעי פשתן ועלי רוזמרין וטוחנים פונקציית Turbo/ 5-6 הפעלות.
- מוסיפים את יתר החומרים, מלבד נטיפי השוקולד, ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4. מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים 5 שניות/ מהירות 4. דוחפים את הבצק בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה 5 שניות/ מהירות 4.
- מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר חצי שעה.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים מהבצק כדורים בגודל כף, מניחים את הכדורים על נייר האפייה, משטחים לעובי של 1 ס”מ ומעבירים לתנור לאפייה של 10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
- מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.