חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגת קקאו ופרי טבעונית

כמות: תבנית פאי בקוטר 25 ס"מ

החומרים:

החומרים לקלתית:

15 גרם כוסמת יבשה

30 גרם פולי קקאו גרוסים

50 גרם אגוזי מלך

30 גרם שקדים טבעיים

20 גרם שבבי קוקוס

4 תמרי מג’הול מגולענים

½ כפית תמצית וניל

החומרים למלית:

300 גרם אגוזי קשיו טבעיים

120 גרם חלב שקדים

230 גרם חלב קוקוס

מיץ מלימון אחד

2 תמרי מג’הול מגולענים

20 גרם שומן קוקוס

ובנוסף:

200 גרם פירות העונה חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ (אננס, תות שדה, שזיף, משמש ועוד)

אופן הכנת הקלתית:

  1. משמנים קלות תבנית פאי בקוטר 25 ס”מ.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס כוסמת ופולי קקאו וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את יתר חומרי הקלתית ומערבבים 5 שניות/ מהירות 8.
  4. מעבירים את העיסה לתבנית ומהדקים באצבעות לשכבה אחידה שמכסה את התחתית ודפנות התבנית.

אופן הכנת המלית:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי המלית וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
  2. דוחפים בעזרת המרית את הקרם מדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
  3. יוצקים את המלית על הקלתית ומכניסים למקרר למשך 6 שעות עד שהמלית מתייצבת.
  4. מוציאים את הפאי מהמקרר, מסדרים מעל את הפירות הטריים ומגישים.

מתכונים נוספים