החומרים:
6 כוסות חלב
200 גרם אורז לבן
סרט קליפה מחצי תפוז וחצי לימון
1 מקל קינמון
230 גרם סוכר
70 גרם חמאה
אופן ההכנה:
- מניחים את מטרפת התרמומיקס במקומה, מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים למעט הסוכר והחמאה ומבשלים 45 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את הסוכר ואת החמאה ומבשלים 10 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1.
- מוצאים את קליפות ההדרים ואת מקל הקינמון, מעבירים את הפודינג לקערות הגשה אישיות ומצננים מכוסה במקרר.
- מגישים קר.
FEINTIP
צימוקים, מקל וניל, אגוז מוסקט ואפילו מעט מי ורדים יתקבלו בברכה בעת הבישול. שקדים קלויים, פירות יער וסירופ הדרים ישמחו את הפודינג בעת ההגשה.