חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פודינג שוקולד

כמות: 6 מנות

החומרים:

150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

500 גרם חלב

100 גרם סוכר

20 גרם קורנפלור

2 ביצים

1 כף חמאה

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס שוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלב, סוכר, קורנפלור וביצים ומבשלים 12 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 3
  3. מוסיפים את החמאה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4. מעבירים מיד לקעריות הגשה אישיות, מצננים במקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.

FEINTIP

הוסיפו או הפחיתו מכמות השוקולד בהתאם לטעמכם האישי. פודינג נוזלי יותר וותרו על הקורנפלור שבמתכון.

מתכונים נוספים