חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פחזניות גוז’ר

כמות: 20 יחידות

החומרים:

150 גרם גבינת גרוייר, קפואה למחצה, חתוכה לקוביות (או גבינה קשה אחרת)

250 גרם מים

110 גרם חמאה

3/4 כפית מלח

150 גרם קמח לבן

1 קורט אגוז מוסקט

250 גרם ביצים (5 ביצים L)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס גרוייר וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס מים, חמאה ומלח ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  3. מוסיפים קמח ואגוז מוסקט ומערבבים 3 דקות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3. דוחפים בעזרת המרית את הבצק מדופן הקערה לכיוון הלהב.
  4. מעבדים את הבצק 13 דקות/ מהירות 3 או עד שהבצק מתקרר ומד הטמפרטורה מורה על 50 מעלות.
  5. מעבדים 3 דקות/ מהירות 3, מוסיפים תוך כדי פעולה את הביצים, בזו אחר זו, דרך חור המכסה אל הלהבים המסתובבים.
  6. מוסיפים את הגבינה המגוררת ומערבבים 1 דקה/ מהירות 3. עבירים את הבצק החמים לשקית זילוף עם פיה חלקה.
  7. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  8. מזלפים מעט מבצק הפחזניות בארבע פינות של שתי תבניות אפייה ומדביקים מעל ניירות אפייה.
  9. מזלפים על ניירות האפייה פחזניות עגולות בקוטר של 4 ס”מ ובגובה של 3 ס”מ. שומרים על מרווח של 4 ס”מ ביניהן.
  10. אופים כ-20 דקות (180 מעלות) עד שהגוז’ר תפוחות, שחומות-זהובות, פניהן קשות ותוכן לח מעט. מוציאים מהתנור, מצננים 2-3 דקות ומגישים חמים.

FEINTIP

מלאו את פחזניות הגוז’ר במליות שונות לטעמכם כגון גבינת שמנת או מוס סלמון.
הקפיאו את הגוז’ר להגשה מאוחרת, הפשירו מחוץ למקרר חממו 2-3 דקות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות והגישו.

מתכונים נוספים