חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פטריות שמפיניון ברוטב פטרוזיליה, שום ולימון

כמות: 4-6 מנות

החומרים:

4 שיני שום קלופות

1/4 כוס עלי פטרוזיליה

500 גרם (2 סלסילות) פטריות שמפיניון קטנות או חתוכות לרבעים

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

1/4 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

קורט אגוז מוסקט מגורר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום, עלי הפטרוזיליה וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 12 דקות/ טמפרטורת רומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מעבירים את הפטריות יחד עם הרוטב לצלחת הגשה ומגישים חם. ניתן גם לשמור במקרר ולהגיש קר כסלט.

FEINTIP

נסו להשתמש בסוגים שונים של חומץ במקום מיץ הלימון. השתעשעו עם תבלינים שונים במקום אגוז המוסקט. הרשו לעצמכם לאלתר על פי טעמכם ולהפתיע בכל פעם מחדש.

מתכונים נוספים