חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פפרדלה ברוטב קרבונרה

כמות: 4 מנות

החומרים:

6 בצלצלי שאלוט קלופים
2 שיני שום קלופות
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות של חצי ס"מ
2 כפות שמן זית
3 ביצים
1 חלמון ביצה
2 כפיות שמרי בירה
2 כפיות מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 ליטר מים
350 גרם פסטה מסוג פפרדלה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את בצלצלי השאלוט ואת השום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את חזה האווז ושמן זית ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מפעילים את התרמומיקס 3 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 4  ומוספים לקערה בהדרגה תוך כדי עבודה דרך חור המכסה את הביצים, החלמון, שמרי הבירה, 1 כפית מלח והפלפל השחור. בסיום בישול הרוטב מעבירים אותו לכלי סגור ושומרים במקום חמים.
  4. שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים עם כפית מלח ומרתיחים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  5. מוסיפים לקערה את הפסטה ומבשלים במשך זמן על פי הוראות היצרן/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. מסננים את הפסטה, מערבבים אותה עם הרוטב החמים ומגישים מיד.

FEINTIP

המתכון האיטלקי המקורי מתאים למי שאינם שומרים כשרות. המירו את שמן הזית בחמאה ואת שמרי הבירה בגבינת פרמזן.

מתכונים נוספים