חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פשטידות מאפינס תירס וירקות

כמות: תבנית מאפינס של 8 שקעים או תבנית אינגלישקייק

החומרים:

240 גרם (1 כוס) חלב

50 גרם חמאה

140 גרם (1 כוס) קמח תירס גס

120 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) קמח

10 גרם (½1 כפיות) מלח

קורט פלפל שחור

1 ביצה

150 גרם גרגרי תירס או פרחי ברוקולי חלוטים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. משמנים קלות את תבנית המאפינס או תבנית אינגלישקייק.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את החלב והחמאה ומחממים 3 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3.
  4. מוסיפים לקערה את יתרת החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך 15-20 דקות או עד שהמאפים משחימים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא כמעט יבש.
  6. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים, מחלצים את המאפים מהתבנית ומגישים אותם חמימים.ניתן להקפיא את המאפים, להפשיר ולחמם לפני השימוש.

FEINTIP

בכדי לקבל מאפים עם תירס או ברוקולי שאינם טחונים לתוך העיסה, אל תוסיפו  אותם בשלב 3 של המתכון, אלא ערבבו אותם ידנית לתוך בלילת הבצק המוכנה.

מתכונים נוספים