החומרים:
300 בשר בקר ללא גידים (שייטל-כף-סינטה) חתוך לקוביות
200 גרם מגוון ירקות קלופים וחתוכים גס (שום/גזר/בצל/שורש סלרי/שורש פטרוזיליה/פטריות)
4 גבעולים של עשבים ארומטיים (רוזמרין/מרווה/תימין/אורגנו)
150 גרם מלח ים (או מלח גס)
50 גרם יין לבן
1 עלה דפנה
1 מסמר ציפורן
5 יחידות זרעי כוסברה שלמים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את קוביות הבשר וטוחנים 5 שניות/ מהירות 7,מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערה את הירקות, העשבים הארומטיים וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5.
- מחזירים לקערה את הבשר הקצוץ ומוסיפים את יתרת החומרים. מניחים את סלסילת הבישול במקומה ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף. מוציאים את סלסילת הבישול מקערת התרמומיקס.
- מניחים את פקק המידה השקוף במקומו, במכסה הקערה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מעבירים את הרכז לכלי אטום, מצננים ושומרים במקרר עד לשימוש. הציר נשמר עד כחודשיים במקרר. משתמשים בכפית רכז לחצי ליטר ציר מוכן.