חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קונסומה נקטרינה ולואיזה

75° / 60 דקות

חומרים:
500 גרם נקטרינה
60 גרם סוכר
100 מ"ל יין לבן יבש
1 כף עלי לואיזה

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- Sous-Vide  ל-° 75.
  2. שוטפים את הנקטרינות וחותכים לפלחים. מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב. אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט ה-SousVide  למשך 60 דקות.
  3. מוציאים את השקית מאמבט ה-Sous-Vide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. מסננים את הפרי ושומרים את הקונסומה הצלול.

מתכונים נוספים