חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרוסטיני עם ממרח ארטישוק ופרמזן

כמות: 60 יחידות

החומרים לקרוסטיני:

1 באגט

5 כפות שמן זית

החומרים לממרח ארטישוק ופרמזן:

50 גרם גבינת פרמז’ן

300 גרם ארטישוק ‘לה רומנה’ עם שמן השימור

עלים מ-4 ענפי תימין

50 גרם מיץ מלימון

2 שיני שום

מלח לפי הטעם

החומרים להרכבת המנה:

שבבי גבינת פרמזן מגולחים בעזרת קלפן

30 עגבניות שרי אדומות

עלי בזיליקום לקישוט

אופן הכנת הקרוסטיני:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים מגש בנייר אפיה
  2. פורסים את הבאגט לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מניחים על מגש האפייה, מברישים את פרוסות הבאגט בשמן זית. מכניסים את המגש לתנור ואופים 8 דקות.
  3. מוציאים את המגש מהתנור ומצננים.

אופן הכנת ממרח ארטישוק ופרמזן:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס גבינת פרמזן וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9, מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9, מורידים מדפנות הקערה את תערובת הממרח בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב, טוחנים 10 שניות/ מהירות 9, חוזרים על הפעולה עד שמגיעים למרקם הרצוי.

אופן הרכבת המנה:

  1. מורחים כל פרוסה קרוסטיני בכף מממרח הארטישוק ומניחים מעל מעט שבבי פרמזן.
  2. חותכים את עגבניות השרי לחצי וסוחטים חצי עגבנייה על פרוסת קרוסטיני כך שזרעי העגבנייה יעטרו את הקרוסטיני.
  3. מעטרים בעלה בזיליקום ומגישים.

FEINTIP

בשורות טובות לכל השונאים והמתעצלים לקלף ארטישוק.
ניתן למצוא היום על המדפים שלל מוצרי ארטישוק מגוונים; מארטישוק בפלפלים, ארטישוק בעגבניות מיובשות, ארטישוק בשמן זית ופטרוזיליה, ארטישוק במרווה ועוד הרבה סוגים.

מתכונים נוספים