חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרם אנגלייז חם בטעמים

כמות: 8 מנות

החומרים לקרם וניל:

80 גרם סוכר

¼ מקל וניל (או כף מחית וניל איכותית)

6 חלמונים

500 גרם חלב

250 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את מקל הווניל והסוכר וטוחנים 20 שניות/מהירות 10.
  2. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את יתרת החומרים לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. יוצקים על המנה ומגישים.
  3. ניתן לצנן ולהגיש קר וכן לחמם אותו שנית 5 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.

FEINTIP

לקרם שוקולד מוסיפים 160 גרם שוקולד מריר בסעיף 2.

לקרם קפה מוסיפים 2 כפיות אבקת הקפה בסעיף 2.

לעוד רעיונות וגלידות על בסיס הקרם הזה נתן לעיין בפרק קינוחים ומנות אחרונות.

מתכונים נוספים