החומרים לקרם וניל:
80 גרם סוכר
¼ מקל וניל (או כף מחית וניל איכותית)
6 חלמונים
500 גרם חלב
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את מקל הווניל והסוכר וטוחנים 20 שניות/מהירות 10.
- מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את יתרת החומרים לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. יוצקים על המנה ומגישים.
- ניתן לצנן ולהגיש קר וכן לחמם אותו שנית 5 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
FEINTIP
לקרם שוקולד מוסיפים 160 גרם שוקולד מריר בסעיף 2.
לקרם קפה מוסיפים 2 כפיות אבקת הקפה בסעיף 2.
לעוד רעיונות וגלידות על בסיס הקרם הזה נתן לעיין בפרק קינוחים ומנות אחרונות.