החומרים:
240 גרם סוכר
קליפה צהובה דקיקה מקולפת מלימון אחד
120 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס סוכר וקליפת לימון וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 20 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
- טוחנים את הקרם 25 שניות/ מהירות 6.
- מעבירים את קרם הלימון לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
FEINTIP
הקרם יישמר היטב במקרר למשך חודש בצנצנת זכוכית מעוקרת.
עיקור צנצנות זכוכית נעשה על ידי טבילתן במים רותחים, ייבושן בתנור ומילוי שלהן ללא מגע יד.
הקרם יתאים כמלית לטארטים, פחזניות או אקלרים.