החומרים:
שמן זית לשימון
50 גרם קוואקר
50 גרם כוסמת
1 כפית עלי תימין
1 כפית עלי רוזמרין
1 כפית סוכר
1 כפית מלח אטלנטי
½ כפית אבקת שום
90 גרם זרעי צ’יה
30 גרם גרעיני חמניה
35 גרם גרעיני דלעת
250 גרם מים
2 כפות שמרי בירה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים קלות.
- מכניסים לקערת התרמומיקס קוואקר, כוסמת, תימין ורוזמרין וקוצצים 20 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את יתר החומרים, למעט המים ושמרי בירה ומערבבים 10 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
- מוסיפים מים ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
- מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת, משטחים בעזרת מרית טבולה במים ומפזרים מעל את שמרי הבירה.
- מעבירים את התבנית לתנור ואופים 25 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים, חותכים קרקרים בגודל הרצוי ושומרים בכלי אטום עד להגשה.