החומרים:
35 גרם ( 3 כפות) מלפפון חמוץ
240 גרם (1 כוס) רוויון
130 גרם (1/2 כוס) שמנת חמוצה
50 גרם ( ¼ כוס) מיונז
90 גרם ( 1/3 כוס) קטשופ
מלח דק לפי הטעם
פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את המלפפון החמוץ וקוצצים 5 שניות/ מהירות 4, מורידים בעזרת מרית התרמומיקס את המלפפון מדפנות הקערה וממשיכים לקצוץ 4 שניות/ מהירות 4. מניחים בקערה בצד.
- מוסיפים את יתרת החומרים לקערת התרמומיקס מלבד המלפפונים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 3.
- מוסיפים את המלפפון החמוץ הקצוץ לקערה עם התערובת ומערבבים 5 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.