חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב בשאמל קלאסי

כמות: 600 גרם

החומרים:

40 גרם חמאה

40 גרם קמח

500 גרם חלב

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור טחון

קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס חמאה וממיסים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  2. מוסיפים את הקמח ומבשלים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 6 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
  4. מגישים כרוטב חם או משתמשים לפי הצורך.

FEINTIP

להכנה מהירה יותר הכניסו לקערת התרמומיקס את כל החומרים ובשלו 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. רוטב בשמל הוא מרכיב חיוני בהכנת לזניה, גראטן ומילוי לקונכיות בצק עלים ומשמש כרוטב נפלא לירקות או דגים מאודים.

מתכונים נוספים