החומרים:
200 גרם יוגורט חלק נוזלי
2 כפיות חרדל דיז’ון
50 גרם שמן קנולה
11/2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
11/2 כפיות דבש
50 גרם מיץ תפוחים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.
- מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד להגשה.
FEINTIP
הרוטב יתאים במיוחד לסלטי עלים ירוקים טריים בתוספת פרי או ירק חתוך גס. גוונו והכינו על בסיס המתכון הזה רוטבי יוגורט עם חומצים שונים, שמנים שונים, תבלינים דומים ועשבי תבלין.