חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב פסטו בזיליקום

כמות: 300 גרם

החומרים:

80 גרם גבינת פרמז’ן

1 שן שום קלופה

30 גרם צנוברים

80 גרם עלי בזיליקום

6 גרם נוגד חימצון מונע השחרה ( אופציונלי )

מלח

פלפל שחור גרוס

120 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הגבינה, השום, הצנוברים, עלי הבזיליקום ונוגד החימצון מונע השחרה וקוצצים 12 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים 20 שניות/ מהירות 7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  4. שומרים במקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים