חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב צ’ילי מתוק

כמות: 750 גרם רוטב

החומרים:

80 גרם פלפל צ’ילי אדום טרי חתוך לקטעים של 2 ס"מ

40 גרם שיני שום קלופות

400 גרם סוכר

200 גרם חומץ בן-יין לבן או חומץ תפוחים

15 גרם מלח

650 גרם מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס צ’ילי ושום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 6.
  2. מוסיפים את יתר החומרים, מניחים מעליהם את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס למנוע השפרצות ומבשלים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  3. מעבירים לכלי אטום או לבקבוק לחיץ, מצננים ושומרים במקרר עד לשימוש. הרוטב ישמר במקרר עד חודש ימים.

FEINTIP

  • ניתן לשנות את כמות הסוכר במתכון לפי הטעם או לשלב עם ממתיק אחר.
  • הרוטב מתאים לתיבול דגים או עוף, ישתלב נהדר במנות אסייתיות ויהפוך כל מיונז משעמם לחגיגה פיקנטית.

מתכונים נוספים