חומרים:
1 נתח סינטה בקר במשקל של 1.5 ק"ג נקי משומן
1/2 כף שבבי שום יבשים
1 כף מלח דק
1/2 כף פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מחממים אמבט SousVide ל-°56.
2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה, מעסים את נתח הסינטה בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול
באמבט- SousVide למשך 6 שעות.
3. מוציאים את השקית ובה הסינטה מאמבט ה-SousVide, מצננים היטב
במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
4. לקראת ההגשה, מוציאים את הסינטה מהשקית, פורסים ומעבירים לצריבה
וחימום במחבת או בגריל עד שהוא הופכת שחומה ופריכה.
5. מגישים עם חמוצים, רטבים ולחמניות רכות טריות.