חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ריבת פטל

כמות: 300 גרם ריבה

החומרים:

300 גרם פטל קפוא מופשר

150 גרם (½1 כוסות) סוכר

מיץ מ- ¼ לימון

קורט מחית וניל

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 15 דקות/טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. מצננים את הריבה ומעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת ואטומה.

FEINTIP

הכינו את הריבה שלכם מכל פרי שתחפצו. תותים, תאנים, תפוזים ועוד ( רק זכרו לשמור על יחס הפרי והסוכר כמו במתכון).

מתכונים נוספים