החומרים:
30 גרם גבינת פרמז’ן איכותית
½ בצל קלוף
1 שן שום קלופה
25 גרם שמן זית
250 גרם ריזוטו איטלקי
50 גרם יין לבן
550 גרם ציר ירקות או מרק צח
100 גרם פטריות טריות פרוסות
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את גבינת הפרמז’ן וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9. מניחים את הפרמז’ן בקערה בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והשום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את השמן זית ומאדים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
- מוסיפים את האורז והיין ומאדים 2 דקות / 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מוסיפים את ציר הירקות והפטריות ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
- מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן.
FEINTIP
בא לכם ריזוטו ואין לכם פטריות? היו הרפתקנים. הכינו ריזוטו כתום מבטטה וגזר, .ריזוטו קישואים