חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שומר

82° / שעתיים

חומרים:
4 ראשי שומר חתוכים לשמיניות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 82.
  2. מערבבים את השומר וכל החומרים בקערת ערבוב גדולה, אורזים את השומר בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide למשך שעתיים.
  3. מוציאים את השקית ובה השומר מאמבט ה- SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. לקראת ההגשה מעבירים את השומר אל מחבת גריל או גריל, מחממים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים