חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

שלושה ממרחי אבוקדו

כמות: 500 גרם מכל אחד מהממרחים

החומרים:

החומרים לממרח אבוקדו פיקנטי בסגנון ראנצ’:

1 אבוקדו בשל קלוף וחתוך לרבעים

120 גרם (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

200 גרם (1 גביע) שמנת חמוצה

1/4 (50 גרם) כוס מיונז

1 שן שום חצויה

1 כפית טבסקו

1 כף טבעות פלפל חלפניו כבוש

1/4 בצל סגול קלוף

60 גרם (4 כפות) מיץ לימון

20 גרם (1/2 כוס) עלי פטרוזיליה

1 כפית חרדל דיז’ון

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

החומרים לממרח אבוקדו ועשבי תיבול: 

2 אבוקדו בשלים קלופים וחתוכים לרבעים

130 גרם (1/2 גביע) שמנת חמוצה

100 גרם (1/2 כוס) מיונז איכותי

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

5 גרם (1 כף) עלי פטרוזיליה

5 גרם (1 כף) עירית קצוצה

1 פילה אנשובי

1 שן שום חצויה

5 טיפות טבסקו

קורט מלח

30 גרם (2 כפות) מים

15 גרם (1 כף) חומץ בן יין לבן

החומרים לממרח אבוקדו ומלפפונים:

1 אבוקדו בשל קלוף חתוך לרבעים

2 מלפפונים חתוכים לקטעים

25 גרם (1/2 כוס) עלי בייבי תרד

10 גרם (1/2 כוס) עלי נענע

2 בצל ירוק חתוכים לקטעים

מיץ מלימון אחד

2 שיני שום חצויות

30 גרם (2 כפות) שמן זית

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

ממרח אבוקדו פיקנטי בסגנון ראנצ’
אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 8.
  2. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.

ממרח אבוקדו ועשבי תיבול
אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט המים והחומץ, וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הנוזלים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 5.
  3. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.

ממרח אבוקדו ומלפפונים
אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 8.
  2. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.

FEINTIP

הממרחים ישמרו 3 ימים במקרר.
מחפשים רטבים חדשים ומעניינים לסלט חסה?
הוסיפו לכל אחד מהממרחים 1/2 כוס מים קרים והנה לכם רוטב סלט מעניין, קטיפתי וטעים.

מתכונים נוספים