החומרים:
החומרים לממרח אבוקדו פיקנטי בסגנון ראנצ’:
1 אבוקדו בשל קלוף וחתוך לרבעים
120 גרם (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
200 גרם (1 גביע) שמנת חמוצה
1/4 (50 גרם) כוס מיונז
1 שן שום חצויה
1 כפית טבסקו
1 כף טבעות פלפל חלפניו כבוש
1/4 בצל סגול קלוף
60 גרם (4 כפות) מיץ לימון
20 גרם (1/2 כוס) עלי פטרוזיליה
1 כפית חרדל דיז’ון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
החומרים לממרח אבוקדו ועשבי תיבול:
2 אבוקדו בשלים קלופים וחתוכים לרבעים
130 גרם (1/2 גביע) שמנת חמוצה
100 גרם (1/2 כוס) מיונז איכותי
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
5 גרם (1 כף) עלי פטרוזיליה
5 גרם (1 כף) עירית קצוצה
1 פילה אנשובי
1 שן שום חצויה
5 טיפות טבסקו
קורט מלח
30 גרם (2 כפות) מים
15 גרם (1 כף) חומץ בן יין לבן
החומרים לממרח אבוקדו ומלפפונים:
1 אבוקדו בשל קלוף חתוך לרבעים
2 מלפפונים חתוכים לקטעים
25 גרם (1/2 כוס) עלי בייבי תרד
10 גרם (1/2 כוס) עלי נענע
2 בצל ירוק חתוכים לקטעים
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום חצויות
30 גרם (2 כפות) שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
ממרח אבוקדו פיקנטי בסגנון ראנצ’
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 8.
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.
ממרח אבוקדו ועשבי תיבול
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט המים והחומץ, וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הנוזלים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 5.
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.
ממרח אבוקדו ומלפפונים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 8.
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים.
FEINTIP
הממרחים ישמרו 3 ימים במקרר.
מחפשים רטבים חדשים ומעניינים לסלט חסה?
הוסיפו לכל אחד מהממרחים 1/2 כוס מים קרים והנה לכם רוטב סלט מעניין, קטיפתי וטעים.