חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

תירס טרי

82.5° / 50 דקות

החומרים:
5 קלחי תירס
2 כפיות זרעי כוסברה טחונים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 82.5.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. אורזים את התירס בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide  למשך 50 דקות.
  3. מוציאים את השקית ובה התירס מאמבט ה-SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים