חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

אידוי ירקות בוורומה

כמות: 4 מנות

החומרים:

2 קלחי תירס קלופים ופרוסים לפרוסות של כ-3 סנטימטר

פרחים מ 1/2 כרובית

1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות של 3 סנטימטר

2 זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי של 2 סנטימטר

3 כפות שמן זית

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

1 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת ערבוב גדולה את הירקות, השמן זית, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  2. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים.
  3. מסדרים את הירקות במגשי הוורומה. מניחים את כלי הוורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. בודקים את מידת העשייה של הירקות ומוסיפים זמן לפי הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

מתכונים נוספים