חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בצק ללא גלוטן לפוקאצ’ה

כמות: 4 פיצות

החומרים:

10 גרם שמרים יבשים

550 גרם קמח קונדיטור (או קמח תמי)

350 גרם מים

30 גרם שמן זית

30 גרם סוכר (אפשר להמיר בדבש או סירופ אגבה)

10 גרם מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לתוך קערת המיקסר המצויד בוו לישה את כל החומרים ולשים 10 דקות במהירות בינונית.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים ומתפיחים כשעה נוספת.
  4. להכנת פוקאצ’ה, מניחים כדור בצק על משטח ומרדדים בעזרת מערוך עד לקבלת העובי הרצוי, מניחים מעל את התוספות שבחרתם ואופים על Fast&Crust.

FEINTIP

בעת רידוד הבצק מומלץ לא לקמח את משטח העבודה או להמעיט עד כמה שניתן בהוספת קמח.

מתכונים נוספים