החומרים:
130 גרם קוביות שוקולד מריר
200 גרם חמאה
210 גרם (1 כוס + כף) סוכר
180 גרם (3 יחידות) ביצים
100 גרם (⅔ כוס) קמח
140 גרם (½ 1 כוסות) פיסטוקים קלופים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
- משמנים את תבנית האפייה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וטוחנים 10 שניות/ מהירות 7.
- מוסיפים את החמאה וממיסים 5 דקות/ 50 מעלות/ מהירות 2.
- מניחים את המטרפה במקומה מעל הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים 1 דקה/ מהירות 4.
- דוחפים בעזרת מרית התרמומיקס את הבלילה לכיוון הלהב, מוסיפים את הקמח ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור למשך 20 דקות. בסוף האפייה המאפה אמור להיות רך ולח מעט.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים וחותכים לריבועים של 5 ס”מ ומגישים. ניתן לשמור במקרר במיכל אטום היטב.
FEINTIP
הוסיפו לבראוניז שלכם כל מיני אגוזים, פירות מיובשים ושברי שוקולד. להרפתקנים שבינכם; הוסיפו פלחי בננות, צימוקים וחמוציות.