חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ברד פסיפלורה

כמות: 6 כוסות

החומרים:

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

700 גרם קוביות קרח

250 גרם ( כ-8 יחידות )  פסיפלורה ללא הקליפה

400 גרם(2/3 1כוסות) מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הקרח וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. מורידים מפנות הקערה את הקח, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את הפסיפלורה וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10, נעזרים במרית התרמומיקס לטחינה אופטימלית.
  4. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. נותנים למים להגיע לתחתית הקערה בעזרת מרית התרמומיקס ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3. מוזגים לכוסות ושותים לרוויה.

מתכונים נוספים