החומרים:
250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו מושרים במים 12 שעות
45 גרם ( 3 כפות) שמן זית
30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון
120 גרם (חצי כוס) מים
10 גרם ( 1/2 1 כפיות) מלח
1 שן שום טרייה קלופה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה:
- מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים 10 שניות/ מהירות 7.
- דוחפים בעזרת המרית את האגוזים שנדבקו לדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
- מעבירים את המחית לכלי אטום ושומרים במקרר. הגבינה תשמר במקרר כשבוע.