חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גריסיני מסולת וחיטה מלאה

כמות: 20-25 יחידות

החומרים:

80 גרם שמן קוקוס

150 גרם סולת

90 גרם קמח חיטה מלאה

10 גרם אבקת אפייה

120 גרם מים

½  כפית (2 גרם) מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס שמן קוקוס וממיסים 3 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 3, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4 עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק למקרר לחצי שעה.
  2. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה .
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר. קורצים מהבצק כדורים בגודל 4-5 ס”מ (כדור פינג-פונג), צרים מהם נקניקים באורך 15 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומניחים על נייר האפייה.
  4. מעבירים את המגש לתנור לאפייה של 15-20 דקות.
  5. מוציאים את המגש מהתנור, מצננים ומגישים.

FEINTIP

ניתן להמיר את קמח החיטה ב-120 גרם קמח כוסמין

מתכונים נוספים