חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

הקצפת חלב לקפה הפוך

כמות: 2-4 מנות

החומרים:

200-400 גרם חלב טרי 3%

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס את החלב ומחממים 4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות בחישה עדינה.
  2. מפעילים את התרמומיקס 45 שניות/ מהירות בחישה עדינה, במהלך הפעולה מגבירים את המהירות עד למהירות 8.

מתכונים נוספים

לקוחות יקרים,
בין התאריכים 1.1.25-12.1.25 תתקיים ב-FEINCOOK ספירת מלאי.
בתאריכים אלו ניתן יהיה לרכוש מוצרים באתר, אך יתכנו עיקובים באספקת מוצרים.
אנו מתנצלים על אי-הנוחות ומודים לכם על הסבלנות.
בברכת שנה טובה, צוות FEINCOOK