חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חצי עופיון מתובל

67° / 4 שעות

חומרים:
2 עופיונים חצויים על העצם
מיץ מ 2 תפוזים
גרירת תפוז מ 2 תפוזים
20 גרם מלח
6 גרם שחור גרוס
4 כפות קייג’ון
60 גרם שמן

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 67.
  2. מערבבים את כל חומרי הטעם בקערה גדולה. מעסים את חצאי העופיונים בתערובת התבלינים, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide  למשך 4 שעות.
  3. מוציאים את השקית ובה חצאי העופות מאמבט ה-SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  4. במידה ומגישים מיד את חצאי העוף, צורבים את פני העור בעזרת ברנר עד שהוא הופך שחום ופריך. במידה ומגישים לאחר קירור, מעבירים את חצאי העוף אל התנור תחת הגריל עד שעורם הופך שחום ופריך.

מתכונים נוספים