חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ממרח קשיו

כמות: כ- 500 גרם ממרח

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו שהושרו במים לפחות 8 שעות

45 גרם (3 כפות) שמן זית

30 גרם (2 כפות) רוטב סויה

120 מ"ל 1/2( כוס) מים

10 גרם 1/2( 1 כפיות) מלח

1 שן שום טרייה קלופה

קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו מהמים, בעזרת סלסילת התרמומיקס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הקשיו וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 7.
  4. מורידים מדפנות הקערה את האגוזים שנדבקו, בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
  5. מעבירים את הממרח לכלי אטום ומאחסנים במקרר עד כשבוע ימים.

FEINTIP

  • ממרח קשיו הוא תחליף נהדר לגבינה במתכונים השתמשו בו בהכנת לזניה, פיצה ועוד.
  • אגוז הקשיו מכיל כמות ברזל כפולה מכל אגוז, אז הכינו את הממרח ותנו לילדכם קצת בריאות על לחם חם וטרי.

מתכונים נוספים