החומרים:
1100 גרם (יחידה אחת) בצל קלוף וחתוך לרבעים
150 גרם כרישה שטופה וחתוכה לטבעות, רק החלק הלבן
50 גרם רסק עגבניות
40 גרם שמן זית
2 זוקיני חתוכים לפרוסות של 2 ס"מ
2 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות של 2 ס"מ
1 תפוח אדמה קטן קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 ענפי סלרי חתוכים דק
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס דלעת חתוכה לקוביות של 2 ס"מ
1 ליטר מים
2 כפיות מלח
1/2 כפית אוממי
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
120 גרם פסטה קצרה
להגשה:
שמן זית
עלי מיקרו בזיליקום טריים
גבינת פרמזן טבעונית (מתכון לעיל)
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והכרישה וקוצצים 5 שניות / מהירות 7.
- מוסיפים את רסק העגבניות ושמן הזית ומבשלים 4 דקות /טמפרטורת ורומה /מהירות 1.
- מוסיפים את שאר החומרים, מלבד הפסטה, ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מוסיפים את הפסטה ומבשלים 8 דקות / 100 מעלות / נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה, בוזקים שמן זית, עלי מיקרו בזיליקום ופרמזן טבעונית ומגישים חם.