החומרים:
50 גרם שיבולת שועל מהירה (קוואקר)
50 גרם שקדים מולבנים
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר קלוף
1 גזר או סלק קטן קלוף וחתוך לקטעים של 4 ס"מ
1 תפוח או אגס חתוך לרבעים
1 בננה
1 תפוז קלוף ומפורק לרבעים
3 יחידות תמר מדג’הול מגולען
750 גרם ( כ- 3 כוסות) מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השיבולת שועל והשקדים וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים לקערה את יתרת החומרים, מלבד מיץ התפוזים ומערבבים 1 דקה/ מהירות 10.
- מוסיפים את המיץ תפוזים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3.
- מוזגים לכוסות הגשה ושותים לרוויה.
FEINTIP
אוהבים תותים, קווי, פטל ? הכינו את משקה האנרגיה שלכם מכל פרי שחשקה נפשכם.