חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סופלה גבינות

כמות: 10 מנות אישיות

החומרים:

150 גרם גבינת פרמזן חתוכה לקוביות של 5 ס"מ

40 גרם חמאה

40 גרם (¼ כוס) קמח

400 גרם (⅔1 כוסות) חלב

2 גרם (½ כפית) מלח

קורט פלפל

קורט אגוז מוסקט

5 חלמונים

6 חלבונים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. משמנים בנדיבות כלים אישיים חסיני חום ומפדרים בקמח.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפרמזן ומגררים 10 שניות/ מהירות 10. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  4. מכניסים לקערה את החמאה, הקמח, החלב, התבלינים ומבשלים 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. מצננים את התערובת ל-60 מעלות (כ-15 דקות)
  5. מוסיפים את החלמונים, הפרמזן המגורר ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
  6. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס.
  7. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים לקערה את החלבונים ומקציפים 5 דקותמהירות 3.
  8. מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 2 ויוצקים דרך פתח מכסה התרמומיקס את התערובת ששמרנו בצד. מוציאים את המטרפה.
  9. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים 15 שניות/ מהירות 2 לקבלת תערובת הומוגנית.
  10. יוצקים את הבלילה לגובה ¾ מהכלים האישיים ומכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

FEINTIP

הכינו את המנה בסמוך להגשה ולא מראש.

שימו לב! לא לפתוח את תנור האפייה בזמן האפייה.

מתכונים נוספים