חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה על בסיס פרי קפוא

כמות: 8 מנות

החומרים:

120 גרם סוכר

500 גרם פרי קפוא (קלוף וחתוך לקוביות)

1 חלבון

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 10.
  3. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס ומקציפים 30 שניות/ מהירות 4 לקבלת סורבה אוורירי.
  4. מעבירים  את הסורבה למיכל אטום ומעבירים למקפיא למשך הלילה.
  5. מוציאים את המיכל מהמקפיא, מחלצים את הסורבה  וחותכים לקוביות קטנות.
  6. מכניסים לקערה את קוביות הסורבה וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10. אם עדיין יש גושים מורידים מדפנות הקערה את הסורבה בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.  מעבירים לכוסות הגשה אישיות ומגישים.

FEINTIP

הקפידו כי תמיד יהיו לכם במקפיא פירות קפואים (תותים, בננות, מלון, תפוחים) וכשיבואו אורחים או סתם כי בא לכם להתפנק, הכינו את הקינוח הכי פשוט, קל וטעים  Ever!.

הוסיפו הפתעות לפי הטעם : מקופלת, סוכריות קופצות, שבבי פקאן סיני או שקדים מסוכרים.

מתכונים נוספים