החומרים:
½ 1 ליטר מים
6 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות של 1 ס"מ
30 גרם עלי כוסברה (עם גבעולים עדינים)
2 שיני שום קלופות
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
½ כפית שאטה גרוס
1 כפית סוכר
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן (מרוקאית)
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- יוצקים את המים לקערת התרמומיקס.
- מניחים את הגזר במגשי הורומה, ומניחים את הורומה על קערת התרמומיקס ומאדים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. מעבירים לקערה ומצננים.
- מרוקנים ומייבשים את קערת התרמומיקס ומכניסים לתוכה את הכוסברה וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מניחים בקערה בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מוסיפים לקערה את שאר החומרים פרט לגזר ומערבבים 1 דקה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
- מערבבים את הגזר עם הכוסברה ותערובת התבלינים ומגישים.