החומרים:
החומרים לוויניגרט האסייתי:
30 גרם 2 כפות מיסו ללא דאשי
300 גרם (1 כוס) רוטב צ’ילי מתוק
60 גרם (1/4 כוס) מיץ לימון טרי
1 כפית שורש ג’ינג’ר מגורד דק
10 גרם (1 כפית) סירופ אגבה
החומרים לסלט:
½ 1 ק"ג (6 כוסות) מים
210 גרם (1 כוס) אורז אדום מושרה לשעה במים ומסונן
250 גרם (2 כוסות) נבטים סינים
40 גרם (1 כוס) בצל ירוק קצוץ דק
50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלויים קצוצים
10 גרם (1/4 כוס) עלי נענע
20 גרם (1/2 כוס) עלי כוסברה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים לוויניגרט ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6. שומרים בצד
- יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מניחים את האורז בסלסלת הבישול, מניחים את הסלסלה במקומה בתוך קערת התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות 1. בתום הבישול מסננים את האורז ומקררים אותו היטב.
- מערבבים את האורז עם יתר חומרי הסלט והוויניגרט ומגישים.