חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פודינג קוקוס ושזיפים ברזילאי

כמות: 12 מנות

החומרים לפודינג:

200 גרם חלב קוקוס
400 גרם חלב מרוכז
800 גרם חלב
200 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שבבי קוקוס
100 גרם קורנפלור
1 קורט מלח

החומרים לסירופ שזיפים:

200 גרם שזיפים מיובשים ללא גרעינים
300 גרם סוכר
200 גרם מים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את כל חומרי הפודינג ומערבבים 10 שניות/ מהירות 3. לאחר מכן מבשלים 14 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  2. יוצקים את הפודינג לכוסות הגשה אישיות או לתבנית פודינג ומעבירים למקרר עד להתייצבות.
  3. שוטפים את קערת התרמומיקס, מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את כל חומרי הסירופ ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. שומרים במקרר עד להגשה.
  4. מוציאים את הפודינג מהמקרר, מעבירים לכלי הגשה, מוזגים את סירופ השזיפים מעל ומגישים.

FEINTIP

רוצים לשדרג? הוסיפו ג’ינג’ר או וניל או כל תבלין אחר שאתם חושבים שיתאים לטעם הקוקוס

מתכונים נוספים