החומרים:
4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
250 גרם רוטב עגבניות בסיסי
4 כדורי גבינת מוצרלה טרייה קרועים לקרעים (כ-100 גרם גבינת מוצרלה לכל פיצה)
80 גרם אנשובי כבוש איכותי
2 כוסות זיתים ירוקים מגולענים
אופן ההכנה:
- מניחים את Fast&Crustעל רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
- מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
- מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
- מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
- מניחים 2 כפות (כ-60 גרם) רוטב עגבניות במרכז עיגול הבצק ומורחים אותו בתנועות מעגליות על גבי כל הבצק, משאירים 2 ס”מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים מעל רוטב העגבניות קרעים של כדור מוצרלה, 20 גרם אנשובי ורבע כוס זיתים.
- מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך והגבינה מבעבעת.
- מוצאים את הפיצה מהתנור ומגישים מיד.
FEINTIP
אתם במצב רוח הרפתקני? גבינת מוצרלה חצי קשה ואפילו גבינת מוצרלה מעושנת, זיתים שחורים, אורגנו או זעתר יספקו את יצר ההרפתקנות שלכם. השתעשעו ואלתרו תוספות שונות לפיצה.