החומרים:
4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
250 גרם רוטב עגבניות בסיסי
400 גרם גבינת פטה יוונית משובחת מפוררת
2 כוסות זיתי קלמטה מגולענים (כחצי כוס זיתים לכל פיצה)
חופן עלי זעתר
אופן ההכנה:
- מניחים את Fast&Crustעל רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
- מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
- מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
- מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
- מניחים 2 כפות (כ-60 גרם) רוטב עגבניות במרכז עיגול הבצק ומורחים אותו בתנועות מעגליות על גבי כל הבצק, משאירים 2 ס”מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים מעל רוטב העגבניות רבע מכמות גבינת הפטה וחצי כוס זיתים.
- מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך והגבינה מבעבעת.
- מוצאים את הפיצה מהתנור, מפזרים מעל את עלי הזעתר ומגישים מיד.
FEINTIP
הגישו לצד הפיצה צזיקי סמיך וצלחת של ירקות טריים חתוכים והרי לכם ארוחת ערב נפלאה.