החומרים:
4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
250 גרם רוטב עגבניות בסיסי
4 כדורי גבינת מוצרלה טרייה קרועים לקרעים (כ-100 גרם גבינת מוצרלה לכל פיצה)
2 כוסות גרעיני תירס (אפשר קפוא או משימורים)
100 גרם פלפל חלפניו כבוש
אופן ההכנה:
- מניחים את Fast&Crustעל רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
- מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
- מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
- מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
- מניחים 2 כפות (כ-60 גרם) רוטב עגבניות במרכז עיגול הבצק ומורחים אותו בתנועות מעגליות על גבי כל הבצק, משאירים 2 ס”מ של שוליים ללא רוטב. מפזרים מעל רוטב העגבניות קרעים של כדור מוצרלה,
חצי כוס גרגירי תירס ו-25 גרם פלפל חלפניו.
- מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך והגבינה מבעבעת.
- מוצאים את הפיצה מהתנור ומגישים מיד.
FEINTIP
אוהבים את הפיצה שלכם חריפה במיוחד? טפטפו מעל הפיצה לפני ההגשה כמה טיפות רוטב טבסקו או סרירצ’ה והגישו. לאמיצים בלבד!