החומרים:
150 גרם סוכר חום דמררה
800 גרם קוביות קרח
200 גרם קשאסה
3 קלמנטינות קלופות ללא הגרעינים
2 כפיות ג’ינג’ר מגורר
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הקרח, הקשאסה וטוחנים 5 שניות/ מהירות 6.
- מוסיפים את הקלמנטינה והג’ינג’ר מעבירים למצב מכסה סגור/ לוחצים 3 פעמים על כפתור הטורבו.
- מוזגים את הקאיפיריניה לכסות הגשה ומגישים עם קשיות.
FEINTIP
החליפו את הקלמנטינות והג’ינג’ר בכל פרי אחר שעולה על דעתכם; אננס ומנטה, ענבים ירוקים ובזיליקום.