החומרים:
40 גרם שמן זית
3 שיני שום קלופות
150 גרם בצל קלוף וחצוי
300 גרם פלפל אדום חתוך לקוביות
50 גרם יין לבן
1 ק"ג שוקיי עוף
50 גרם ציר עוף
200 גרם עגבניות תמר משומרות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את השמן הזית, שיני השום ו קוצצים 6 שניות/ מהירות 5 ומאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוספים את הבצל, הפלפל האדום והיין וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5 ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוסיפים את השוקיים, ציר העוף, עגבניות התמר המשומרות, המלח והפלפל ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים את הפטריות ואת אגוז המוסקט ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם עם אורז או פתיתים.
FEINTIP
הגישו את המנה ועטרו אותה בעשבי תבלין טריים מן הגינה