חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קדירת עוף ופטריות

כמות: 4-6 מנות

החומרים:
40 גרם שמן זית

3 שיני שום קלופות

150 גרם בצל קלוף וחצוי

300 גרם פלפל אדום חתוך לקוביות

50 גרם יין לבן

1 ק"ג שוקיי עוף

50 גרם ציר עוף

200 גרם עגבניות תמר משומרות

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות

קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השמן הזית, שיני השום ו קוצצים 6 שניות/ מהירות 5 ומאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  2. מוספים את הבצל, הפלפל האדום והיין וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5 ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את השוקיים, ציר העוף, עגבניות התמר המשומרות, המלח והפלפל ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מוסיפים את הפטריות ואת אגוז המוסקט ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה. מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם עם אורז או פתיתים.

FEINTIP

הגישו את המנה ועטרו אותה בעשבי תבלין טריים מן הגינה

מתכונים נוספים